Jag glömde…

Jag gjorde just bort mig lite inför mig själv. Jag har haft ett så starkt fokus på framtiden, med hur bra allting ska bli på senaste, att jag börjat försumma nuet. Jag tänker väldigt positivt, saker som “Nästa månad händer det, och om ett kvartal kommer jag vara såhär bra” osv. Men det är fel. Delvis fel i alla fall.

Man ska inte leva för framtiden, utan för nuet. Jag har ju bestämt mig för att arbeta med mig själv. Jag tyckte jag var duktig som åt rätt, drack rätt, motionerade och höll mig ganska nöjd. Men att inte äta tar ingen tid, tvärtom. Jag kan göra så mycket medan jag håller på med detta. Visst, jag läser i nån bok om ekonomi, och jag försöker fortfarande lära mig jonglera (viktigt maaaaah :D).

Men nu stallde jag mig frågan man bör ställa sig varje timme åtminstone – VAD VILL JAG ALLRA HELST GÖRA JUST NU?! Klart jag vill gå ner i vikt, och det håller jag på att göra också. Men det räknar jag med redan liksom. Men det jag verkligen vill göra nu är att arbeta på min personlighet, min karisma, min charm, mitt kroppsspråk och min retorik. Jag vill bli en sån där som alla älskar, ni vet. Som stjäl allas fokus när han kommer in i ett rum. Som gör alla människor glada och nöjda med sig själva.

Så ska jag köpa strängar till min gitarr som min polare ska få dra och stämma upp, så ska jag lära mig spela gitarr också. Det har jag alltid velat kunna göra. Kanske lära mig ta en ton själv också, jag har aldrig sjungit i mitt liv, ens i duschen.

Skriv en kommentar...