Undkom nervositet

För nästan två veckor skrev jag om att fokusera bakom målet, för att nå dit man vill. Jag kom att fundera ytterligare på detta idag. Saker som man är nervös för att göra, blir helt ofarliga om man tänker att de bara är en process på vägen mot sina mål.

Jag försöker tänka att jag försöker bli bättre på allt som jag är nervös över. För, själva grejen att jag är nervös är ju en indikator på att jag inte övat på området tillräckligt ännu. Jag är lite smånervig för att träffa en speciell tjej i ärlighetens namn… hon betyder något, liksom.

Men för att komma undan känslan av nervositet så kan jag se det som att det får gå precis som det vill, för jag övar ju på att överkomma situationen så att jag inte har lika stora problem nästa gång. Den inställningen tar verkligen bort alla rädslor i mitt liv.

Konsten är att sikta skithögt och ge blanka fan i hur processen dit går till. För är man säker på att man ska nå fram så spelar det ju ingen roll hur det går just nu. Det är ändå bara en transsportstrecka, det är inte vad jag är!

Skriv en kommentar...