Måttstock på framgång

Om man hela tiden stressar för att hinna fram till något som aldrig kommer, är det kanske dags att bryta mönstret?

I dag tänker jag ändra min måttstock på framgång. Från att se framgång som att lyckas med diverse göromål och hinna klart på utsatta tider, skall framgång nu i stället vara känslan i mitt bröst. Om jag mår bra, känner att världen stimulerar, och världen är rolig, har jag lyckats. Och bara då.

Varje minut där jag glömmer bort detta är ett misslyckande.

Problem/Utmaningar kommer inte till oss i begränsade kvantiteter, utan i en oändlig ström som antingen kan bidra till ens personliga utveckling och vara väldigt roligt, eller som kan bryta ner en totalt. Att tänka “Bara jag löser detta så ska jag må bra” är ett bra recept för att aldrig nå fram till välbefinnande.

Glad kille

Här kommer en bild på en ful kille som ger blanka fan i problem

Kommentarer

  • Skrivet av Patience, 17 May 2016 kl 21:56

    Så fint- jeg har selv lavet den fonrlndaivg engang og jeg har samme lyse hud. Men vent til sep. hvor solen er færdig med at være hård mod håret, ellers falmer farven hurtig- det gjorde den ihvertfald på mig, selv om det var en frisør der lavede det. Men helt klart, gør det!!

Skriv en kommentar...